Büyük adımlar Kırıkkale'de

Büyük adımlar Kırıkkale

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen `Büyük Adımlar` projesi, başarılı milli sporcularımız Özlem Akgüç Doğan ve Taha Akgül`ü Kırıkkale Kredi ve Yurtlar Kurumu`nda ağırladı.

 

 


ÖZLEM AKGÜÇ DOĞAN VE TAHA AKGÜL GENÇLERLE BULUŞACAK
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanlığınca yürütülen `Büyük Adımlar` projesi milli rallicimiz Özlem Akgüç Doğan ile milli güreşçimiz Taha Akgül`ü konuk etti. 5 Mart`ta Kırıkkale Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda gerçekleşen programı Erdoğan Arıkan sundu.

ÖZLEM AKGÜÇ DOĞAN KİMDİR?
Ralli Co-Pilotu ve Avukat olan milli sporcumuz, 7 yıldır ralli sporu ile uğraşıyor, co- pilot aynı zamanda 2009 yılından bu yana Antalya’da avukatlık yapıyor. 2003 yılında motor sporlarında hakem olarak görev yapmaya başlayan Doğan, 2006 yılında co-pilot olarak kariyerine devam etti. Başarılarıyla gençlere örnek olan Doğan, 2006 Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası Bayanlar İkincisi, 2007 Arkas Otomotiv Türkiye Şampiyonası A5 Birincisi, 2011 Türkiye Historic Şampiyonası K-1 Birincisi, 2012 Türkiye Historic Şampiyonası K-2 İkincisi oldu.

TAHA AKGÜL KİMDİR?
Güreşçi bir aileden gelen Milli serbest güreşçimiz Akgül, 13 yaşında güreşe başladı. Şu anda Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi`nde Beden Eğitimi Spor Yöneticiliği bölümü öğrencisi sporcumuzun aldığı madalyalar şöyle; 2012 yılında 40. kez düzenlenen Uluslararası Yaşar Doğu Güreş Turnuvası`nda altın madalya, 2012 Avrupa Şampiyonası Belgrad’ da altın madalya, 2012 Dünya Üniversite Güreş Şampiyonasında altın madalya, 2013 Avrupa Şampiyonası Tiflis ‘de atın madalya, 2013 Üniversite oyunlarında Rusya Kazan’ da altın madalya, 2013 Mersin Akdeniz Oyunların da altın madalyanın sahibi olmuştur.

BÜYÜK ADIMLAR PROJESİ
`Büyük Adımlar` projesi, spor faaliyetlerinin gelişmesini sağlamak, yaygınlaşmasını teşvik etmek ve spora olan ilgiyi artırmak amacıyla hayata geçirilmiştir. Projesi kapsamında her ay gerçekleştirilecek etkinliklerde; sporcu, antrenör, spor yöneticisi, spor bilimcileri ve spor medyasının temsilcileri, gençlerle sıcak ve samimi bir söyleşi ortamında buluşması sağlanıyor. Proje kapsamında üniversite gençleri ile bir araya gelen şampiyon sporcular gençler ile keyifli söyleşinin ardından Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve Gençlik Ve Spor Bakanlığı Spor Eğitim Dairesi Başkanı Necip Fazıl Kishalı tarafından Şilt takdim edildi. Gençler ile hatıra fotoğrafının ardından gençler ile birlikte milli maç izlediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ